Pro wrestling har med sin blanding af sport, underholdning og publikumsinteraktion i over hundrede år været en populær form for live event og tilløbsstykke i USA. Med en tonstung ring hvor spraglede, farverige og unikke personligheder kaster, slår og sparker hinanden, samtidig med at de opildner publikum til at reagere og interagere, er det svært at tage øjnene fra den burleske form for live actionshow.

Nu har fredericianerne mulighed for at få det amerikanske fænomen helt tæt på. 
Wrestling.dk (WDK) er en samling af nogle af de mest erfarne og teknisk dygtige wrestlere i Danmark, samt en håndfuld af unge, håbefulde talenter indenfor feltet, der i forsøget på at udbrede kunst-, sports- og underholdningsformen pro-wrestling

Wrestlerne; Kimball, Sonne Croce og Rick Dominick er kendt fra TV3’s ”Stjerner på væggen”, DR1’s ”Aftenshowet” og ”Talent 2010”, DR2’s ”Blod, sved & springskaller”, TV2 Zulus ”Store dating show” og Kanal5’s ”Wipeout”.

Main Event: Zach White og The Geek mødes i en kamp der har absolut INGEN regler! De to kæmper, som uden sammenligning er de største wrestlere på dansk jord, har haft et horn i siden på hinanden et stykke tid, så hvad vil der ske når de udløser vrede i XL-størrelse på hinanden, uden at skulle tage hensyn til noget regelsæt? Og hvad med Reinhardt von Wulffenstein? Kan han holde sig fra at blande sig til fordel for sin klient, Zach White?

Yderlige kampe på showet er:

Kimball & Rick Dominick vs. Sonne Croce / Mass Mirror
Masquerade vs Kristian Thorn
Lars ”Shooter” Schjøtler vs Den maskrede Supersterne

– Alle i WDK glæder sig meget til at skulle optræde i Fredericia igen og håber på lige så godt og larmende opbakning fra et vildt publikum igen, oplyser Kim Westphal fra Wrestling.dk

INFO
Entré: GRATIS!
Sted: Ungdommens Hus, Norgesgade 46A, 7000 Fredericia
Tid: kl. 18.00. Dørene åbnes kl. 17.45
Alder: Ingen begrænsninger

(Foto: Wrestling.dk )