På jobbet eller derhjemme er problemet det samme: Vi kampsveder her i varmen, og vi trænger alle til at blive kølet af.

Derfor er et stort antal danskere søgt ud på nettet i jagten på kold luft, og vi søger desperat efter ventilatorer, badebassiner og aircondition anlæg.

Det viser en aktuel gennemgang af danskernes søgninger på Danmarks førende pris- og forbrugertjeneste PriceRunner.dk”

Søgningerne er eksploderet siden 1. juli, og alt tyder på at jagten fortsætter” fortæller Martin Andersen, direktør for PriceRunner. ”Det er i sær de seneste syv dage, at ordet ventilator til overflod er blevet tastet i søgefeltet”.

Antallet af gange, hvor der er søgt på ventilatorer er stedet med mere end 4200 procent, og jo varmere dagene har været den seneste uge jo flere danskere har søgt efter ’kold luft’ på nettet.

“Vi kan se på forbrugernes søgninger, at der i et enormt omfang søges efter kold luft og alt andet der kan køle os af her i sommerheden,” siger Martin Andersen. ”Alt hvad der kan køle har oplevet eksplosivt vækst siden varmebølgen for alvor tog fat i sidste uge.”

Det betyder også, at der i mange butikker meldes udsolgt på ventilatorer og udendørs pools. Ifølge politiken.dk melder de fleste større kædebutikker udsolgt eller meget få på lager. I Silvan har de ifølge Politiken solgt tre gange flere ventilatorer i juli måned end kæden solgte i samme periode sidste år.

På Google er søgeordet Ventilator et af de søgeord, som oplever kraftig vækst for tiden.

(Foto: PR)