Middelfart Sparekasse har pr. 1. august budt velkommen til en ny privatkunderådgiver. Det er 41-årige Kenneth Jørgensen, der kommer til afdelingen i Prinsessegade.

Han kommer fra en tilsvarende stilling i Sydbank i Fredericia, og han har 17 års erfaring i sektoren siden elevtiden i BG Bank i 2000.

– Middelfart Sparekasse er en arbejdsplads med gode værdier og visioner. Fredericia-afdelingen er en dynamisk afdeling, der vil vækste yderligere, siger Kenneth Jørgensen, der ser spændende perspektiver forude for både sparekassen og byen.

– Fredericia er en by, der satser på byfornyelse. Der åbner sig nye muligheder – ikke mindst i området omkring Middelfart Sparekasse, siger Kenneth Jørgensen.
Håndbolden trak ham til Fredericia
Han har boet i Fredericia siden 1999. Mange har sikkert stiftet bekendtskab med Kenneth Jørgensen i hånboldhallen, for det var som spiller på 1. divisionsholdet, han fik kontakt til byen. Han var med til at spille Fredericia op i landets bedste række, og det blev til flere sæsoner i håndboldligaen for klubben, før han gik trænervejen. Han har trænet både ungdoms- og seniorhold i Fredericia, og i maj i år blev han assistenttræner for Skanderborgs hold i herreligaen.

Bopælen er fortsat Fredericia.
– Det er en super dejlig by at bo i med mange tilbud for børnefamilier – ja generelt mange tilbud inden for både sport og kultur, siger Kenneth Jørgensen.