Jyske og fynske mødesteder står sammen i et storstilet fremstød for over 100 leverandører til møder og events, primært vest for Storebælt. ”Endelig en mødemesse på jysk grund,” siger virksomhederne. Mødemessen afholdes i MesseC.

Meeting Live Vest gentages 12. november i år, fordi messen ved debuten sidste år blev rigtig flot modtaget af mødebookere og mødeplanlæggere. Der er tale om en levende fagmesse, der tager sin egen medicin med aktuelle foredrag og levende oplevelser på standene. I år med særligt fokus på teknikken versus mennesket.

I en tid hvor digitaliseringen forandrer hele samfundet, bliver møder mellem mennesker særdeles vigtige. Derfor er hovedpointen med denne fagmesse, at man mødes live. Men der er et modspil. Nemlig den teknologiske udvikling. Magnus Sallbring, direktør for kultur & marketing hos it-firmaet Atea, er blandt foredragsholderne. Han fortæller bl.a., hvordan man bruger møder til opbygning af en virksomhedskultur.

Det siger deltagerne:

Ulla Vennervald Nielsen, Executive Assistant, RPC Superfos og formand for IMA Denmark:

Vil udvide netværket i vest

”Med vores IMA Denmark stand på Meeting Live Vest forventer vi at møde mange nye potentielle medlemmer til vores netværk. Vi regner med, der kommer en del direktionsassistenter, EA/PA, og andre, som er interesserede i faglig og personlig udvikling gennem et netværk som vores, og her er det vigtigt for os – i modsætning til messen i København – at møde flere fra Fyn og Jylland, da vi gerne vil udbygge netværket i vest. Vi glæder os til en spændende dag i Fredericia!”

Dorthe Marie Grau, sekretær systemperspektiv, Energinet Region Syddanmark:

Vigtigt med en messe på jysk grund

”Jeg forventer at se nye tiltag blandt udbyderne, gerne inden for digitalisering. Det er vigtigt for mig, at der er kommet en messe på jysk grund. Jeg ville såmænd gerne rejse til København, men det stjæler for meget af min arbejdstid. København skal vist heller ikke være eneejer af mødemesser – kærligt ment.”

Dorte Nielsen, dir. sekretær, Sanistaal:

Har brugt de nye kontakter

”Jeg deltog også sidste år, hvor jeg fik nye, gode kontakter, som jeg efterfølgende har benyttet mig af. Det er rigtigt dejligt, at der endelig er kommet en messe i Jylland, mange af udstillerne kommer jo alligevel fra Jylland/Fyn, så hvorfor skal det altid foregå i København. Jeg håber virkelig, at messen vil fortsætte i Jylland i mange år fremover.”

Meeting Live Vest foregår i Messe C, Fredericia. Deltagelse er gratis for mødebookere/planlæggere.

www.eventc.dk

Skriv en kommentar