Der var lørdag kamp under åben himmel på Østerstrand i Fredericia. Fredericia Judo og Ju-Jutsu klub havde for første gang arrangeret Fredericia Judo Beach Tournement, hvor 122 kæmpere var i aktion.

Solen stod ned fra en klar himmel. Betingelserne far derfor i top til det nye arrangement, der efter planen skal være en tilbagevendende begivenhed på Østerstrand. Grunden til idéen opstod har klubben tidligere fortalt var, at da der var restriktioner pga. corona, så var det oplagt at tænke alternativt, hvor man kunne være mange samlet udendørs, hvor der under hele pandemien har været mere lempelige restriktioner end indenfor.

På Østerstrand var der gang i den fra morgenstunden. Det hele startede klokken 09:00 på de to “pladser”, der var sat op. Den ene i området ved siden af parkeringspladsen og den anden på cirkelbroen. En af de ting, som FJJK fik ud lokationen på stranden var, at folk, der normalt ikke ser judo, fik muligheden for at se det, og den hensigt virkede. Flere tilstedeværende, som egentlig var på Østerstrand i en anden henseende, kiggede på.

Se her billeder fra arrangementet:

Skriv en kommentar