Den fredericianske boligorganisation blev stiftet d. 6. november 1944 under navnet Socialt Boligbyggeri. Gennem årene er den vokset støt og roligt, så den i dag omfatter 17 afdelinger med omkring 1840 lejemål. Der er afdelinger såvel inden for som uden for voldene.

I forbindelse med en moderniseringsproces i 2009, ændrede Boligselskabet navn til det nuværende boli.nu.

Så boli.nu fremstår i dag som en moderne almen boligorganisation, der satser på gode og spændende boliger til sine lejere samt et højt serviceniveau. Boligerne vedligeholdes og renoveres løbende, så man altid har noget attraktivt at tilbyde. Administrationens lokaler i Danmarksgade 81 er også blevet `shinet´ op, så de virker funktionelle og indbydende for besøgende. Og så er boli.nu også kommet på Facebook, hvor man er velkommen til at ytre sig.

Fredericia Avisen har i anledning af jubilæet haft en lille snak med Erik Bennedsen, som er hovedbestyrelsesformand i boli.nu. Bennedsen fortæller, at der som regel altid er fine muligheder for at skaffe sig en god lejlighed i boli.nu, men han håber, som alle andre, at der snart kommer flere arbejdspladser og tilflyttere til Fredericia.

– Det vil uden tvivl forbedre udlejningssituationen. Der er umiddelbart ikke planer om nye afdelinger i organisationen, men man følger naturligvis udviklingen.

Bennedsen slutter med at oplyse, at jubilæet festligholdes ved en sammenkomst for Repræsentantskabet, personalet i boli.nu og Hovedbestyrelsen. Men den enkelte lejer glemmes ikke, lover Bennedsen.