For at være endnu tættere på vores nuværende og nye sjællandske kunder har vi valgt at åbne et salgskontor i København, fortæller Thomas Conradsen, da Fredericia Avisen møder ham denne mandag i det store bilhus på Vejlevej i Fredericia.

Jacon Biler blev etableret i 1996 af Finn Jacobsen og Thomas Conradsen. I dag tæller bilhuset mellem 120-150 brugte premium-biler og moderne værksted, der servicerer Jacon Bilers kunder i hele Danmark.

Fredericia, Hamborg, København

“For 12 år siden etablerede Jacon Biler et indkøbskontor i Hamborg med et lokalt team. Teamet skulle sikre, at de rigtige biler, med det helt rigtige udstyr, blev indkøbt til konkurrencedygtige priser. Og som en del af den fortsatte udvikling har vi nu valgt at etablere et salgskontor i København den 1. september 2017,” fortæller Thomas Conradsen.

Baggrunden for at åbne salgskontoret i København er et ønske om at være helt tæt på nuværende og nye sjællandske kunder. I København vil salgskontoret i første omgang have fast åbningstid hver tirsdag og onsdag, hvor man kan møde Finn Jacobsen eller Thomas Conradsen. Her vil man således få den samme kompetente rådgivning som i Fredericia.


Tæt kundedialog

“Tæt dialog og ærlig rådgivning er en vigtig del af Jacon Bilers DNA. Da mange af vores kunder har en travl hverdag, og vi har en stor kundekreds, som er bosættende på Sjælland, i og omkring København, er det naturligt for os at være tilstede der,” forklarer Thomas Conradsen og uddyber: “Vi mener samtidig, at der er plads til os og ikke mindst den måde, vi gør tingene på”

Jacon Biler åbner den 1/9 november på adressen Sluseholmen 2, København SV.