En række af verdens førende designtænkere gæster kommunen i løbet af Design Week Kolding, i den forbindelse er det lykkedes at samle flere af de store navne til konferencen Social Impact.

I uge 22, helt præcist den 31. maj står der Velfærdsdesign i Den Offentlige Sektor på første slide, når en række store navne indenfor designtænkning deltager i konferencen Social Impact på Comwell Kolding. Konferencen har fokus på social innovation og designdreven innovation i den offentlige sektor, og der er også hentet talere og inspiration så langt væk, som Australien.

I løbet af dagen bliver der præsenteret oplægsholdere, der vil fortælle om designdreven innovation, innovationsledelse, effekt og gevinster. Deltagerne, som forventes at komme fra alle ender af landet, vil komme hjem med konkrete værktøjer og få indblik i forskellige kommunale innovationsprojekter – udfordringerne, effekterne og succeserne.

– Det er intet mindre end et scoop, at vi kan præsentere store navne som eksempelvis australske Carolyn Curtis, en trendsætter indenfor social innovation og Christian Bason, direktør i Dansk Designcenter. Det lykkedes kun fordi vi har fået brandet vores vision ”Vi designer livet” så effektivt og at Kolding virkelig er kommet på landkortet som designdestination. Nu glæder vi os til, at vi i Design Week Kolding i hele uge 22, i fællesskab fejrer den forskel design kan gøre, fortæller Ulrik Jungersen, Designchef Kolding Kommune.

Faktaboks:

Find mere om de mange aktiviteter som løber af stablen i uge 22 her:

www.dwk17.dk

Design Week Kolding 2017

  1. maj – 4. juni

Glæd dig til en farverig uge, hvor borgere, virksomheder, institutioner og gæster fra ind- og udland går sammen for at hylde det gode design, som skaber vækst og livskvalitet.

Til Design Week Kolding hylder vi den positive forskel, design gør. Vi sætter fokus på designtænkning, som kan give os nye indsigter og føre til nye innovative løsninger og produkter.

Design Week Kolding udspringer af Kolding Kommunes vision ‘Vi designer livet. Vi vil være det første samfund i verden, der tænker design hele vejen rundt om livet. Derfor tænker vi design ind fra vugge til grav. I børnehaverne, folkeskolen, studiemiljøet, i erhvervsudviklingen, i byplanlægning og ældrepleje med mere.