Tirsdag den 8. august rykker Idræt i dagtimerne igen ud på Østerstrand, hvor man ganske gratis kan ugentligt kan få en times smagsprøve på nogle af aktiviteterne, som Idræt i dagtimerne udbyder. Det foregår om tirsdagen kl. 9-10, hvorefter der er mulighed for at få kaffe og et rundstykke for 20 kr. i samarbejde med Café Østerstrand.

”Vi havde en god opstart i juni, hvor vi var mellem 30 og 50 deltagere hver gang i forskelligt vejr. Så det må siges at have været en succes.” udtaler Tony Brazil, der er daglig leder af Idræt i dagtimerne. Han håber også, at der i august vil dukke flere fredericianere op til de gratis aktiviteter efter at arbejdet med den nye badebro m.m. er overstået. ”Håndværkerne var faktisk gode til at tage hensyn til os i juni, men nu når stranden er helt klar, så giver det selvfølgelig lige lidt ekstra til oplevelsen med at motionere i det flotte område”, slutter Tony Brazil,

Det kræver ikke et medlemskab af Idræt i dagtimerne at være med til den gratis idræt på Østerstrand. Man dukker bare op hver tirsdag fra den 8. august, så sørger instruktøren for at tage godt imod.