Handicaprådet har sammen med Fredericia Kommune besluttet at indstifte en handicappris, der deles ud hvert år. Den første pris bliver uddelt den 3. december på den internationale handicapdag.

”Med handicapprisen vil vi gerne sammen sætte yderligere fokus på handicapområdet og belønne særlige initiativer, der gør det muligt for handicappede borgere at være en aktiv del af samfundet. Det er ikke størrelsen af indsatsen, der tæller. Det er derimod betydningen af indsatsen, vi vægter højt. Selv en lille indsats, som mange måske ikke lægger mærke til i hverdagen, kan gøre en stor forskel for livskvaliteten hos mennesker med et handicap”, siger formanden for Handicaprådet Niklas Andersen.

Det er formålet med handicapprisen at støtte op om enkeltpersoner, grupper, foreninger eller virksomheder, som yder en særlig indsats for borgere med handicap i Fredericia Kommune. Prisen består af et diplom og en vandrepokal, som prismodtagernes navne er indgraveret på.

Indstil din kandidat til prisen

Indtil den 21. november har borgere, organisationer og foreninger med bopæl i Fredericia Kommune mulighed for at indstille deres kandidat til Handicapprisen 2019.

Det er både enkeltpersoner, grupper, foreninger, forretninger eller virksomheder, der har gjort en særlig indsat til gavn for børn, unge og eller voksne med handicap i Fredericia Kommune, der kan indstilles til prisen. Det kan f.eks. være borgere, der på trods af eget handicap har bevaret et aktivt liv og bidrager med humør og livsglæde til at hjælpe andre. Eller en privatperson, forening eller organisation, som har skabt forhold, der kan bidrage til at forøge livskvaliteten hos mennesker med handicap.

”Med vores handicappolitik vil vi gerne være med til at skabe ligeværd og lige muligheder for alle. Vi vil gerne være en kommune for alle, med lige vilkår for alle vores borgere. Derfor er jeg glad for, at vi har fået indstiftet en handicappris, så vi får sat fokus på handicapsagen og anerkender alle de gode initiativer, der er i kommunen. Jeg håber, at rigtig mange bakker op om prisen og indstiller deres kandidat til handicapprisen”, siger Bente Ankersen, medlem af Handicaprådet og Senior- og Handicapudvalget.

Det er repræsentanter fra Fredericia Handicapråd og Senior- og Handicapudvalget i Fredericia Kommune, der udpeger en vinder.

Du kan læse mere om handicapprisen, og hvordan du indstiller din kandidat på fredericia.dk.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/78034?&q=a8ef615e-8314-4194-95e9-c81006923fd3&p=9099cd99-9590-40a7-b97a-0599c89ea5bd&ts=1568531319&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=f9786748333eb3595271bf4257ae4b11
Køb billet her

Skriv en kommentar