Hannerupløbet er et traditionsrigt motionsløb for hele familien, og i år har Ungebyrådet i Fredericia valgt at stille op med et hold til løbet den 6.juni.

”Jeg er bestemt ikke en dygtig løber, men motion er sundt, og så vil jeg gerne møde Fredericias unge på en mere uformel måde”, siger Fredericia Kommunes ungeborgmester Peter Lomholt i en pressemeddelelse.

Samtidig opfordrer han alle til at stikke hovedet ind i kommunens telt i forbindelse med arrangementet, for her kan man møde flere repræsentanter fra ungebyrådet. Så hvis man har lyst til at ”se giraffen”, høre om ungebyrådsarbejdet eller har gode ideer til arbejdet i ungebyrådet, så er der rig mulighed for det i kommunens telt i forbindelse med Hannerupløbet.

”Som ungebyrødder er vi måske lidt mere interesserede i politik og samfundsforhold end mange andre, men ellers er vi helt almindelige unge mennesker, som brænder for vores by og dens ungemiljøer. Så lige nu ser jeg frem til nogle hyggelige timer med gode snakke i teltet eller måske endda ude på ruten”, siger Peter Lomholt.