Hartmanns er 8. juni 2017 i Paris blevet kåret som en af Europas bedste arbejdspladser i sin kategori, som er virksomheder med mellem 50 og 500 medarbejdere. Undersøgelsen bliver gennemført en gang om året af rådgivnings- og analysevirksomheden ”Great Place to Work”.  Adm. Direktør, Anne-Mette Ravn, ser årets placering som et udtryk for, at Hartmanns’ medarbejdere er de mest dedikerede og i fællesskab arbejder for at skabe en stærk og passioneret kultur på arbejdspladsen.

 Medarbejdernes stemme
Det er medarbejderne, der vurderer deres arbejdsplads ud fra en række forskellige kriterier som tillid, troværdighed, stolthed og fællesskab. I alt 2.340 virksomheder er med i undersøgelsen, som i år har haft deltagelse af 1,5 mio. medarbejdere. Netop tillid, fællesskab og kultur er nogle af de parametre, som Hartmanns scorer højt på. Det er vigtig viden og værdifuldt for Hartmanns’ resultater, da en stærk kultur danner fundamentet for at skabe succes og vindere på det moderne jobmarked.

”Det er en ære, at Hartmanns er blevet vurderet af sine medarbejdere, som en organisation, der står for tillid, troværdighed, stolthed og fællesskab. Hartmanns er placeret som nr. 38 i Europa i sin kategori. Vi tror på, at det er vores vedvarende arbejde med trivsel, motivation og relationer, der endnu engang har givet pote og placeret Hartmanns blandt Europas bedste arbejdspladser. Netop dette medarbejderfokus er en af de årsager, der gør, at vores medarbejdere vælger at gå på arbejde hver dag, ” fortæller den adm. Direktør i Hartmanns, Anne-Mette Ravn, i en pressemeddelelse.

 

Store forandringer skaber det åbne konsulenthus
Tilliden og fællesskabet har stået sin prøve gennem de store forandringer Hartmanns har gennemgået det sidste år. Hartmanns har reorganiseret sig, og hele organisationen arbejder nu i workstreams frem for forretningsområder (siloer) og er ét konsulenthus med mange forskellige specialister og fagligheder under ét tag. Derudover har Hartmanns implementeret et nyt CRM system, som rummer alle Hartmanns’ 5 workstreams samt Hartmanns’ mange vikarer. Dette arbejde kunne ikke lykkes, hvis det ikke var for de stærke og passionerede medarbejdere, som er i Hartmanns. Netop disse forandringer betyder også, at Hartmanns slår dørene op til det åbne konsulenthus, hvor alle forskellige typer mennesker med mange forskellige behov træder ind ad Hartmanns’ døre og får ”et stykke med Hartmanns”.

Hartmanns
Hartmanns A/S er et Nordisk konsulenthus med 140 medarbejdere og projektansatte, som skaber resultater i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Vi arbejder inden for en række HR-områder – herunder rekruttering, vikarassistance, Newplacement, ledelsesrådgivning samt rådgivning af ledige. Hartmanns’ konsulenter er specialister inden for deres fagområder og yder derfor sparring på højt niveau, til både kunder og kandidater.

Hvert år løser Hartmanns 1.000 rekrutteringer til faste jobs, gennemfører 1.500 Newplacement-forløb og 20.000 vikarordrer. I gennemsnit har Hartmanns 750 vikarer ude og hjælper 2.000 ledige tilbage til arbejdsmarkedet.