I november holder Fredericia Kommune to gratis temaaftener med emnet fundraising for byens foreninger. Temaaftnerne er blevet til i samarbejde med kulturkonsulent Lene Hartmann Bach og kommunes fundraiser Trine Rosen Madsen.

Der er mange foreninger og frivillige, der går rundt med gode idéer til, hvordan nye arrangementer, faciliteter og udstyr kan gøre det endnu sjovere at være medlem af en forening og borger i Fredericia.

”Foreningerne kontakter mig for at høre om kommunen kan støtte økonomisk, og det er desværre ikke altid muligt. Til gengæld kan man være heldig, at der er en fond, som ønsker at støtte”, forklarer Lene Bach.

På temamøderne vil der blive givet tips og tricks til, hvordan foreninger kan skrive gode ansøgninger, og der bliver også muligt at få sparring på foreningernes egne idéer og ansøgninger.

”At søge fonde kan indimellem virke besværligt og tidskrævende, og jeg vil gerne hjælpe foreningerne med at komme i gang med at søge støtte hos de mange danske fonde. Når en forening får støtte fra en fond, så bliver idéen ofte endnu bedre og mange gange gavner støtten meget bredere end en enkelt forenings medlemmer”, fortæller Trine Rosen Madsen.

Alle er velkomne til at komme og deltage i de to temamøder. Den 4. november er temamødet om fundraising for idræt- og friluftsforeninger, og den 11. november er temamødet for kunst- og kulturforeninger.

Temaaftenerne foregår hos HR-Fredericia på Mosegårdsvej 2 fra kl. 19-21.

I kan tilmelde jer hos Lene Bach på lene.bach@fredericia.dk eller tlf. 4113 0524.