I forbindelse med Trekantområdets Festuge får Fredericia besøg af en stor international gadeteaterfestival

Danmarks Internationale Gadeteaterfestival blev grundlagt i 2013 med en klar mission: At gøre teater af høj kvalitet tilgængelig for flere folk. I forbindelse med Trekantområdets Festuge besøger gadeteatret bl.a. Fredericia.

I Fredericia kan du opleve international gadeteater af højeste kvalitet både på Rådhuspladsen og i Madsby Legepark i weekenden, lørdag den 26. og søndag den 27. august.

Lørdag kan du på Rådhuspladsen opleve:
• Kl. 10.30: “Gaden er vores”, der er et forrygende gadeorkester fra Spanien. Always Drinking Marching Band blander musik med skuespil og i en interaktiv gadeforestilling, som hylder gaderne, fællesskabet og livsglæden.
• Kl. 11.30 og kl 14.00: “Vi er én”, der er en cirkus- og danseforestilling med truppen Cia dela Praka fra Brasilien. Det er en magisk forestilling med synkrone kroppe i flydende bevægelser, som bringer den sydamerikanske varme til Fredericia.
• Kl. 13.00: “ZUPER”, der er en blanding af stunt, ny-cirkus og kabaret med Youpi Cascade fra Frankrig. De blander musik, skuespil og interaktion med publikum i en forrygende gadeforestilling.

Søndag kan du i Madsby Legepark kl. 13.00 opleve gadeteaterforestillingen “Bland dig udenom!”. Teaterforestilling er med ensemblet Cie du Fil a Retorde fra Frankrig. I kitschede kulisser laver de en intim og burlesk cirkusforestilling, der handler om at samarbejde og hjælpe hinanden.

Gadeteaterfestivalen er lavet i samarbejde med Vejle Kommune, og derfor vil du også kunne se seks forskellige gadeteaterforestillinger i Vejle fredag den 25. august.