Torsdag 18. december genåbner Louis Nielsen i Gothersgade efter halvanden uges renoveringsarbejde. Det sker naturligvis med fest og ekstra tilbud, blandt andet muligheden for at få et gratis ekspert-tjek hos optiker og syns-ekspert Morten Keller.

– Morten Keller har tidligere besøgt os, og det har været utroligt populært og et stort tilløbsstykke, så når vi nu skal have genåbningsfest, glæder det os at kunne tilbyde dette til gengæld for den ulejlighed som en totalrenovering altid giver for kunderne, siger chefoptiker Michael Biegala.

Morten Keller besøger den nyrenoverede Louis Nielsen butik både torsdag 18. december og fredag 19. december og medbringer sit avancerede, mobile synsprøveudstyr, som han bruger til en grundig gennemgang af synet. Men besøget giver eksempelvis også mulighed for at få en god snak, råd og vejledning i forhold til eventuelle synsproblemer eller andre gener i det daglige.

Pladserne hos Morten Keller fordeles efter princippet om først-til-mølle, og booking kan ske ved henvendelse til Louis Nielsens Kundecenter på tlf.: 70130111.