Normalt optræder koret kun med pianist, men ligesom sidste år, har Saint Michael Voices igen valgt at krydre årets sommerkoncert med et helt orkester.

”Det er nogle helt andre energier, vi kan opnå, når vi har et band med. Lige så snart du har både trommer, bas og orgel med, sker der noget med koret, og det hele går op i en højere enhed, hvor der er rum for sand gospelmagi”, siger korleder, sanger og pianist, Christian Wandel.

Saint Michael Voices stiller som altid op med dets mange forskellige solister, som fortolker både klassiske og moderne gospel-hits og –ballader. Her kan nævnes sange af store gospelnavne som Richard Smallwood, Norman Hutchins, Fred Hammond og Israel Houghton men også arrangementer skrevet af korlederen.

”Denne koncert er kulminationen af en hel sæsons hårdt arbejde i øvelokalet. Og det er en begivenhed, som koret altid ser frem til med store ambitioner og forventninger.”

Publikum kan forvente intet mindre end et brag af en koncert, hvor det bliver inviteret ind i sangene, og hele kirken kommer til at ulme af opløftende og rørende gospel-glæde.

Et stærkt orkester

Bag instrumenterne vil man i år kunne finde et stærkt hold bestående af:

Lars ”Danmark” Nielsen (Orgel)
Har bl.a. optrådt med Rugsted & Kreutzfeldt, Marie Carmen Koppel, Breeze of gospel, Christina Boelskifte m.fl..

Kristian Djernes (Trommer)
Har bl.a. optrådt med Peter A.G., Sko/Torp samt optrådt med flere gospelkor.

Thomas Tønnesen (El-bas)
Har bl.a. optrådt med Ulrik Elholm (Den anerkendte vocal-coach fra diverse Talent-shows på tv), og har derudover optrådt i utallige bandkonstellationer med både el-bas og kontrabas.

Christian Wandel (klaver/sang/korleder)
Har udgivet flere sange i eget navn, og har bl.a. optrådt med navne som: Gunnertoft Gospel Singers, Laura Kjærgaard, Maria Norby m.fl.

Billetter:
50 kr. i forsalg (kan købes online på www.billetto.dk/saintmichaelvoices eller gennem dit yndlingskormedlem) Evt. overskydende billetter sælges for 75 kr. i døren.

Koncerten vil finde sted torsdag d. 18. juni kl. 19.30 (Dørene åbnes kl. 19:15)
Sted: Sct. Michaelis Kirke, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia