– Det er bestemt ikke et tilfælde, at Gnags også skal være med til at underholde til Rock Under Broen i 2015. Da vi fandt ud af, at bandet ville lave en flashback-tur, var vi straks fyr og flamme – det var da helt oplagt, at vi skal opleve dette til Rock Under Broen, oplyser Brian Schou Larsen fra Rock Under Broen.

Gnags har nemlig altid været en garant for at kunne inddrage ung som gammel i en god fest til Rock Under Broen. Således er det faktisk 9. gang, at Gnags skal optræde i Middelfart.

Det er noget af en dansk sangskat, der skal luftes, når GNAGS kommer til Rock Under Broen med deres FLASHBACK-Rock´N Roll-SHOW.

Så er der gået 6 år, siden GNAGS sidst var på landevejen. Og nye generationer har i mellemtiden stiftet bekendskab med evergreens som VILDE KANINER, DEN DEJLIGSTE MORGEN og MR. SWING KING.

Men nu får vi igen chancen for at møde GNAGS i levende live og i stærkeste opstilling.

Det GNAGS, der skabte musikken i 80´erne med Peter A.G. som indpisker og Per Chr. Frost som gudsbenådet bassist og guitarist.

GNAGS har altid haft ry for at være landets bedste live-bands. Og deres FLASHBACK-
Rock´n Roll SHOW bliver bestemt heller ikke kedeligt.
Det bliver et rockshow med farver, ild og bomber.
Det er sangene, livsglæden, festen og energien, der er i centrum, når GNAGS dukker op til Rock Under Broen 13. juni 2015.

Måske for sidste gang…