Gardenia Blomster i Erritsø er klar til årets jul, hvor naturen igen bliver det altoverskyggende tema. Denne gang rykker vi i bæredygtighedens tegn og sætter fokus på koglejulen, når blomsterforretningen den 7. november inviterer til julestue.

Klokken er lidt over otte, og indehaveren af Gardenia Blomster i Erritsø, Lone Eriksen, har været i gang i flere timer. Indkøb, planlægning, kalenderstyring og de første ordre er gjort klar. Nu skal der produceres til dagens kunder.

Halloween-tema spottes mod vinduerne sammen med de mange flotte vaser, blomster, planter og lækkerier. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Butikken emmer så småt af jul med et twist af halloween, flamingoer og flotte 70’er-stils vaser. Lones kolleger møder ind en efter en, og der hilses godmorgen, og tales om, hvad der skal ske i dag.

Indehaver hos Gardenia Blomster, Lone Eriksen og hendes team er altid i gang med gode ideer, her arbejdes der med årets adventskranse. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Der er nok at se til i en blomsterforretning, der dækker så mange forskellige vinkler i vores hverdags- og weekendliv. Blomster kan noget, og det kan dekorationer, chokolade, vin og alle de andre gode ting også. Lone og co. er med til at sætte kulør på selv de grålige dage.

Koglerne kommer i et væld af udgaver. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Julestuen med koglejulen som tema

Den 7. november vil halloween være glemt, og julen have gjort sit indtog i den idylliske butik på Gl. Landevej, snegarantien er svær at love, men hyggen vil Lone gerne garantere.

“Vi glæder os som altid til en dag, hvor vi hygger os med vores kunder, og viser årets trends frem. Samtidig vil vi naturligvis have lavet både de mere traditionelle dekorationer, adventskranse, dørpynt, dekorationer, pynt og meget mere, men også give vores bud på årets jul,” siger Lone og fortsætter:

“Koglerne står i centrum i år for os. Vi har de senere år set, at naturen har vundet indpas igen, og når vi samtidig taler klima og bæredygtighed, så er koglen altså genial. Den fås i mange udgaver; store, tynde, tykke, lange, runde – ja kogler i tusindevis, og med koglen kan vi lave næsten alt. Det glæder vi os til at vise.”

Naturen er igen i fokus i 2019. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Blomsterpigerne taler om årets godter. En siger: “Der skal være pebernødder, gløgg, brunkager og sådan noget.” Lone er hurtigt, og fortæller, at hun gerne må låne hendes nye ovn, hvor der kan være hele seks plader i.

Hvem håber I at se den 7. november?

“Naturligvis vores mangeårige stamkunder, men der er plads til alle. Så tag din ven, veninde, mor, kæreste, svigermor eller nabo med, og nyd synet af årets julefortællinger i blomsterkunstens tegn, samt lidt mundgodt fra os julegale nissekoglepiger,” siger Lone.

Julestuen afholdes hos Gardenia Blomster den 7. november fra 16.00-20.00. Det kræver ikke tilmelding at deltage.

Der er mange måder at lave et juletræ på. Her er et hyggeligt med let lys til de mørke dage. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Julekurser i november

Som om, at det ikke var nok med årets julestue, så tilbyder Gardenia Blomster desuden julekurser med fokus på adventskranse den 19. november fra 18.00-20.30, fokus på dekoration og dørpynt den 21.november fra 18.00-20.30 og endeligt i advents- og kalenderdekoration den 24. november fra 9.00-13.00.

Vaser er der nok af hos Gardenia Blomster. Her set et lille udbud af, hvad butikken tilbyder. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Kurserne er virkelig frugtbare, og giver både os og kunderne en wow-følelse, fordi vi sammen laver årets flotte juledekorationer og pynt. Vi vil undervise og guide kursisterne, så de får et flot produkt med hjem, og hertil kommer, at man i kurset får en materialepose at arbejde med,” fortæller Lone Eriksen.

Der bindes på livet løs og vi takker af for denne gang ønsker hinanden en god dag.

Læs mere om Gardenia Blomster her

https://www.facebook.com/Klokken-814326898594119/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCc9oUf5i-AY_kMUivxSHyQZJqDesoRPr9mYPJ9d3nrcJz7SY0q4tIJkLxeBjOPw-HikWw-0lnk4ihW

Skriv en kommentar