Fyns Væve- og Textilkreds udstiller på KulturØen i Middelfart i september.

 

 

 

 

I det røde bjerg på 1. salen på KulturØen i Middelfart kan du i september måned nyde synet af forskellige former for tekstiler, der alle er frembragt af medlemmer af Fyns Væve- og Textilkreds. Udstillingen består af både billeder, beklædning og brugstekstiler.

 

Hvad og hvem er Fyns Væve- og Textilkreds?

Fyns Væve- og Textilkreds har bestået siden 1986 og har i dag omkring 100 medlemmer, der alle har det til fælles, at de elsker at fremstille tekstiler. Og selvom hovedinteressen i kredsen er vævnig, er også andre former for tekstilt håndværk en del af kredsens fokus. Dette kom fx til udtryk i foråret, hvor kredsen afrundede projektet “På med vanten”, som bl.a. bestod af en konkurrence, hvor man kunne indlevere selvfremstillede vanter, der enten var strikkede, vævede, filtede, broderede eller syet. Der blev indleveret ca. 50 par vanter, og projektet var en stor succes.

 

Tekstil-udstillingen kan ses i det røde bjerg på 1. salen på KulturØen i september måned. Du kan læse mere om Fyns Væve- og Textilkreds på deres hjemmeside eller på Facebook Fyns Væve-og Textilkreds.