Fyns Politi ser nærmere på historier om trusler mod Post Nords medarbejdere og tager sagen meget alvorligt. Det oplyser Fyns Politi mandag aften efter det tidligere på aftenen kom frem, at Post Nord med omgående virkning har besluttet at stoppe postomdeling i Odense-bydelen.

– Vi tager sagen meget alvorligt, for selvfølgelig skal posten bringes ud. Det er politiets ansvar at sikre tryghed, og derfor har vi omgående taget kontakt til Post Nords ledelse. Vi kan ikke se, at vi har registreret nogle anmeldelser fra Post Nord vedrørende hverken chikane eller trusler, men nu har vi inviteret dem til et møde i morgen tidlig, så vi kan få belyst sagen, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Derudover har politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen indkaldt Post Nords topledelse og Odenses borgmester til et møde onsdag.

Fyns Politi har sammen med Odense Kommune den seneste tid haft stort fokus på at stoppe banderne i Odense. Der har været afholdt stormøder med borgere, erhvervsdrivende og boligforeninger.