Fredericia Triathlon Team var i weekenden endnu igen vært for et stort triathlon stævne i Fredericia. Lørdag gik starten til 4. afdeling af DM serien og søndag var turen kommet til Wikingman, hvor der konkurreres på den ½ jernmand distance.

Triatleter fra nær og fjern var valfartet til fæstningsbyen, hvor fredericianerne fik masser af muligheder for at se atleterne i aktion. Et vellykket triathlon-stævne, hvor deltagerne kæmpede til sidste blodsdråbe.

Søndag gjaldt det den ½ jernmand distance, hvor atleterne dystede på 1900 m svømning, 90 km cykling og godt 21 km løb, som man kan se en lille video fra nederst i artiklen.

Venstres medlem af Fredericia Byråd, Pernelle Jensen, var også at finde som deltager til søndagens ½ jernmand, hvor hun gennemførte i tiden 6:26:18.

– Jeg er tilfreds med dagens resultat på trods af bølger, strøm og kraftig vind. Tak til Fredericia Triathlon Team for et godt arrangeret stævne, speakerne for de venlige kommentarer og tak til alle tilskuerne ude på ruten, som var med til at hjælpe mig igennem, skrev Pernelle Jensen på sin Facebook profil efter løbet.

Resultat herre – ½ jernmand:

1. plads Mads Bang fra Aarhus 1900 Triathlon – 4:27:35
2. plads Allan Jakobsen fra Kolding Triathlon Klub – 4:27:59
3. plads Leif Lundstrøm fra Holstebro Triathlon Klub – 4:35:31

Resultat kvinde – ½ jernmand:

1. plads Kirsten Jacobsen fra Fredericia Triathlon Team – 5:12:02
2. plads Camilla Laurberg Christensen fra Fredericia Triathlon Team – 5:45:55
3. plads Elna Pedersen fra Rødding Triathlon Klub -5:50:25