Fredericias mest oplyste lejlighed venter lige om hjørnet

Julen nærmer sig med hastige skridt, og hos Fredericia Isenkram er man klar.

0

Parret bag Fredericia Isenkram flytter til Fredericia, men vi er på besøg for at høre mere om julesæsonen. Alt blinker og bamler, hyggen er total og Daniel Huusmann er topmotiveret, når vi på film hører om årets julehits.

“I år har vi kørt det store skyts frem, og fundet alt i julebelysning, så vi har lavet en kæmpe lysafdeling, hvor man få alt i lyskæder, kranse, hjerte og så videre. Derudover er vi gået amok i form af bevægelige flammelamper, der kan stå og hænge. Vi har fået alt, hvad hjertet begærer i LED-belysning,” fortæller Daniel Huusmann og fortsætter:

“Vi elsker lys, hvert år skal der hænges noget op, og vi flytter jo til Fredericia. Det bliver den mest belyste lejlighed, når Line og jeg er færdige med den.”

Se hele filmen fra besøget hos Fredericia Isenkram

Hvad med jeres ombygning, hvad har kunder sagt til den?

“De er glade, og det mærker vi. Vi fik åbnet op, fik et større område foran, og flere mennesker kommer samtidig ned i køkken- og bageafdelingen, vi har fået. Det betyder også, at flere køber de gængse hverdagskøkken- og bageting. Så opbygningen og vores nye setup har været alle pengene værd,” fortæller Daniel Huusmann.

Hvad er årets julegavehit?

“Der er mange ting, men sådan noget som de flammelamper, vi lige har set er et godt bud. Generelt er skind også populært, sådan et ægtelammeskind, det er godt, men også alt der kan lyse, bimle og bamle, det er et hit, og man får meget for pengene. Noget af det vi også forventer os meget er, at sådan noget som slowcooking, hvor man bruge det i stedet for en simregryde. Man har bedre kontrol over det end normalt, og man kan f.eks. lave sammenkogte retter. Det er populært, ligesom sous vide,” slutter Daniel.

https://www.facebook.com/menyfredericia/

Skriv en kommentar