Nye bolig- og erhvervsbyggerier er i støbeskeen som en del af den fortsatte udvikling i Kanalbyen, i den forbindelse inviterer Business Fredericia til infomøde den 6. september for byens lokale håndværkere.

En udvikling der skal understøtte væksten i Fredericia, og deraf skaffe flere indbyggere i midtbyen, samt sikre en fortsat udvikling af havnen, der byder på moderne boliger, arbejdspladser og attraktioner til glæde for turister og gæster fra et større opland, skriver Business Fredericia i invitationen.

”Interessen for udviklingen er stor bl.a. hos håndværkere og andre med interesse for byggeriet og byudviklingen, og derfor inviterer vi til et infomøde, hvor vi fortæller om udviklingen af Kanalbyen, planerne for Sønder Voldgadekvarteret med Entreprenørfirmaet A. Enggaard som bygherre samt planerne for Kongens Punkt med Entreprenørfirmaet STB Byg A/S som bygherre, fortæller erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

”Det er en spændende mulighed for, at vores lokale håndværkere kan komme tæt på Kanalbyens store byggeprojekter, samt høre om mulighederne. Samtidig vil det være en fordel for både bygherrer og håndværkere at lære hinanden at kende.”

Projektdirektør Tim E. Andersen ser også frem til mødet:

”For mig er det et vigtigt parameter, at bygherrerne finder det vigtigt at samarbejde med byens lokale håndværkere om projekterne. Det her bliver en unik mulighed for at sætte gang i den dialog og styrke relationerne”.

Fredericia Håndværkerforening hilser invitationen velkommen. Formand Michael Kristensen fortæller: ”Det er naturligvis godt, at vi bliver inviteret med. Vores lokale virksomheder får muligheden for at blive involveret i projekterne i Kanalbyen. Det er vigtigt for mig, at vi her får et tæt sammenspil med byens erhvervsliv og vores medlemmer.”

Læs mere her: http://businessfredericia.dk/september-2017/infomoede-fremtidens-kanalby-i-fredericia/program-og-indhold.aspx