Fredericianske fodboldpiger er i historisk semifinale

Onsdag formiddag kvalificerede Ullerup Bæk Skolen, afdeling Nørre Allé, sig til semifinalen i DR Ultras Skolepokalturnering. Det er første gang i historien, at en fredericiansk skole er nået så langt.

Onsdag klokken 8:00 tog pigerne fra Ullerup Bæk Skolen afdeling Nørre Allé afsted mod Vildbjerg ved Herning. Målet var kvartfinalen i DR Ultra Skolepokal. Humøert var højt, men der var ingen tvivl om, hvad der var på spil.Efter en lille gåtur på kampbanen, stod den på omklædning og taktisk oplæg inden selve opvarmningen.

Kl. 11.00 var der kampstart, og efter en kort lidt nervøs start fik Ullerup Bæk skolens piger spillet sig mere og mere ind i kampen, og havde klart de største chancer gennem første halvleg. Men selv om gennembruddene var der ville bolden ikke rigtig ind.Der skulle en dødboldsituation til før første mål kom. Ude fra vores højre side, blev der sendt en bold tæt ind under mål, som Vildbjergs keeper ikke får fat i og bolden sejler direkte i mål. 1-0 til Ullerup Bæk en stilling som holder frem til pause

(Foto: David Gulløv)

Mod slutningen af kampen får Vildbjerg et frispark, som de med et flot spark ekspederer i målet til 4-1. Selvom de fredericianske piger pressede på for yderligere en scoring, og havde flere gode chancer, så endte kampen 4-1 til Ullerup Bæk Skolen.

Efter en kamp hvor pigerne spillede flot fodbold, og fortjent er blevet rost, kørte bussen igen hjem mod Fredericia. Der blev dog lavet et lille pitstop, selv trænerteamet havde brug for lidt fastfood.Det kan godt være at pigerne skulle hjem, men de skal så sandelig også videre. Nu venter en semifinale, om et par uger.

Skriv et svar