50-årige Mick Sørensen voksede op i Fredericia og begyndte allerede i en tidlig alder at have sin gang i kriminelle miljøer, heriblandt en lokal forløber til en senere støtteklub til Hells Angels. I dag udkommer den nye bog ’Bad Standing’, hvor Mick Sørensen fortæller om sit liv i rockermiljøet.

Det er første gang nogen sinde at en dansk rocker-præsident taler ud og giver et unikt indblik i livet i en hermetisk lukket verden, hvor tavshed er guld og tale i yderste konsekvens afregnes med døden. Hvor sorte penge, narko, våben og hurtige biler er hverdag, og hvor unge mænd bliver rekrutteret som prøvemedlemmer i rockernes til tider skrupelløse verden.

Mick Sørensen var indtil for nylig højt placeret i det nordiske rockerhierarki. Som tidligere Outlaws- og Bandidos-præsident har han nu valgt at bryde reglen om ikke at tale om sin kriminalitet i offentligheden.

I bogen ’Bad Standing’ fortæller Mick om årtier med vold, afpresning, narkokriminalitet, våbenhandel, misbrug, ugelange byture med endeløse baner coke, vild sex og meget andet. Men han fortæller også om bagsiden af vesten med de dyrt købte rygmærker. Om den regning for livet som toprocker, der i værste fald vil koste ham livet.

Læs uddrag af bogen her: https://www.saxo.com/dk/bad-standing_carsten-norton-miki-mistrati_haeftet_9788740016499#productcolumn

Mick Sørensen lever i dag under jorden.

(Foto: Politikens forlag )