Amin Skov oplevede massive trusler på både ham og hans familie, da konflikten var på sit højeste med Vejlegården, da restauranten var udsat for en faglig blokade fra fagforbundet 3F.

Vincent Hendricks, der er tv-vært på TV3s program Nethaderne, var i aftenens program taget ud en af Amins nethadere, for at konfrontere ham med hans hårde tone mod Amin. En fredericiansk mand, der er en aktiv debattør på nettet, hvor han ikke altid praktisere en ordentlig tone.

Den fredericianske mand overvejer nu at give Amin Skov en undskyldning for den hårde tone mod ham, hvor han blandt andet havde kaldt Amin Skov for en konkursrytter og en kujon.

Hvad synes du om tonen på nettet?

Om #Nethaderne på TV3
Politikere og kendte danskere udsættes dagligt for hadefulde kommentarer og trusler på nettet. Både på hjemmesider, i forums og på de sociale medier. De såkaldte nethadere har tilsyneladende ingen grænser for, hvor langt de vil gå, når de truer og chikanerer. Programmet Nethaderne hører ofrenes historier og konfronterer gerningsmændene. Programmet sendes hver onsdag kl. 20.00

(Foto: TV3 )