Øvelserne er i fuld gang til Shu-bi-dua Musical koncert i Vejle, som bygger på Fredericia Teaters og Søren Møllers anmelder- og publikumssucces; Shu-bi-dua The Musical. Musicalkoncerten opføres i Byparken i Vejle lørdag d. 26. august 2017. Søren Møller glæder sig over at successen nu lever videre som unik musicalkoncert i Vejle. Søren Møller glæder sig over at successen nu lever videre som unik musicalkoncert i Vejle.

Søren Møller: Shu-bi-dua The Musical lever videre

Det bliver en forrygende sommerkoncert med sang og dans – og masser af mulighed for hele familien til at synge med på alle de fantastiske Shu-bi-dua numre, når Fredericia Teaters musicalhit fremføres under åben sommerhimmel i Byparken i Vejle.

– En Danmarks største musicalsucesser kan nu igen opleves i vores lokalområde, som musicalkoncert i Byparken i Vejle. Opsætningen i Vejle fyrer alle de gode gamle Shu-bi-dua hits af, sammen med en masse lækker koregorafi. Der bliver rig lejlighed for at synge med, og vi håber på at se mange mennesker i Byparken i Vejle til et glædeligt gensyn, udtaler Søren Møller, Teaterchef, Fredericia Teater, i en pressemeddelelse.

Shu-bi-dua-hits på stribe i sommervarmen

Du kommer til at møde Mick, Sille og deres venner igen i et festligt genhør med alle de fantastiske numre. I et show fyldt med tempo, sang og dans garanteres der for, at der bliver rig lejlighed til både at synge med og til at blive varm om hjertet: Fed Rock på Alpetoppen, Rom & Cola på Costa Kalundborg, og Minus til Plus i Danmark med Midsommersangen. Det ER Stærk Tobak!

– Jeg glæder mig over dansk musicals succes, ikke mindst på grund af Søren Møllers og Fredericia Teaters imponerende produktioner. Derfor er jeg meget glad for at vi nu får mulighed for, at Shu-bi-dua Musical koncert opføres i Byparken i Vejle. Det bliver helt forrygende!, udtaler Toni Lee Larsen, direktør, Vejle Musikteater.

Shu-bi-dua The Musical Koncert

Lørdag den 26. august kl 19.30

Byparken – Ståkoncert

Billetpris: 260 kr. inkl. gebyr