Flere steder i Fredericia var der arrangeret storskærm i forbindelse med Danmarks EM-kamp mod Belgien. Nok tabte Danmark kampen, men i Fredericia var opbakningen til landsholdet stort. Se her et galleri fra et par af arrangementerne.

På Urbania Street Food var der ikke forhåndstilmelding til deres storskærmsarrangement i gården, og da man ikke måtte stå op og se kampen, så var gården propfyldt allerede klokken 17:00 en time før kampstart. Allerede efter et par minutter brød jublen løs, Danmark kom foran 1-0 og i de tiende minut rejste alle sig op og klappede af Christian Eriksen, ligesom det var tilfældet inde i Parken, hvor bolden blev sparket ud så spillerne på banen kunne klappe af Eriksen.

I anden halvleg udlignede Belgien, der også kom i front. Det gjorde, at danskerne tabte kampen, men i Fredericia stod man sammen og så det danske landshold i aktion.

Se her billeder fra Urbania Street Food og Den Engelske Pub:

2 KOMMENTARER

  1. VM med storskærm var en kæmpe succes.
    Hvorfor mon Fredericia Shopping og Event C som jo får tilskud på kr. 1 mill hvert år, laver et sådant engagement.
    Byrådet vil gerne gøre noget for byen og turisterne så gør det dog og få det annonceret. Det ville være godt for kommunens borgere og også skaffe lidt turister, eller er det for stort arbejde??
    Man kunne ovenikøbet lave det med en mindre entre som blev vekslet til gavekort.?

  2. Kom nu Fredericia.
    Kommunen har ovenikøbet deres egen event afdeling. Det her må da være oplagt?? Når vi nu gerne vil vise os frem. Eller er det bare for sjov man siger det.??

Skriv en kommentar