Direktionen skal samles i Fredericia Kommune. I fremtiden skal der kun være en kommunaldirektør samt to andre direktører på direktionsgangen. Da den nye kommunaldirektør, Michael Holst, er blevet ansat, er jagten gået ind på at finde de to nye direktører, som får titlerne: Direktør for Velfærd og Direktør for Vækst.

Fredericia Kommune har igen valgt rekrutteringsbureauet Mercuri Urval til at varetage denne opgave. Sidst Mercuri Urval var på arbejde for kommunen, var, da kommunaldirektør Michael Holst blev ansat.
Den opgave kostede skatteborgerne i Fredericia en regning på 367.410 kroner fra rekrutteringsbureauet. Det viser en aktindsigt, som Fredericia Avisen har fået hos Fredericia Kommune.

I jobbeskrivelsen for de to nye direktører står der blandt andet:

” Fredericia Kommune har besluttet en ny administrativ organisation med en direktion, der består af kommunaldirektøren samt to direktører. De to nye direktører for henholdsvis “Vækst” og “Velfærd” får sammen med kommunaldirektøren stor mulighed for at præge den nye organisation og sammen skabe en velfungerende ny direktion. Direktørstillingerne ønskes besat fra 1. januar 2015.”

Det forventes også, at ansøgerne har erfaring med ledelse på topniveau fra offentlig politisk styret virksomhed og en relevant videregående uddannelse.

– Ledelsesstilen forventes at være tydeligt målsættende, kommunikerende, udviklingsorienteret, synlig og samarbejdende. Direktøren udviser som mennesker stor integritet, står der i jobopslaget.

De to nye direktører kan forvente en årsløn på kr. 1.325.000 inklusive kontrakttillæg og pensionsbidrag.

Ansøgningsfristen udløber den 10. november 2014, kl. 10.00.

(Arkivfoto)