Fredericia Kommune er fuldstændig og aldeles tavs om kommunens rolle i sagen om 57-årig Leif Ø. Christensen`s tragiske død. På et lukket byrådsmøde mandag aften, blev byrådet orienteret om Leif Ø. Christensen`s død af Mogens Bak Hansen, kommunens direktør for vækst.

Men Fredericias befolkning må ikke få indsigt i de svigt, som Leif blev udsat for af Jobcentret. Byrådet, med borgmester Jacob Bjerregaard i spidsen, vælger vanen tro at lukke befolkningen ude, når det gælder ubehagelige oplysninger om, hvordan byens svageste grupper bliver behandlet.

Kun Enhedslistens Cecilie Roed Schultz har løftet lidt af sløret for, at den redegørelse, som Mogens Bak Hansen havde leveret, ikke var helt sandfærdig, da den beskrev, at intet tydede på, at Leif var selvmordstruet. Hun skrev også, at der var mere at komme efter i redegørelsen, men hun er nu underlagt tavshedspligt, så hvad det var, hun der hentydede til, det kan vi kun gisne om.

Fredericia Avisen vil gerne spørge samtlige byrådsmedlemmer, om kommunen i Leif`s sag har fejlet ift. at hjælpe et menneske i nød?

Kære byrødder, vil I venligst forælle Fredericia Avisens læsere, hvad konsekvensen er for dem, der direkte eller inddirekte er skyld i Leif`s død?

Og hvad Fredericia Kommune fremadrettet vil gøre, for at forhindre at der sker flere dødsfald i kølvandet på Jobcentrets barske metoder?

Hvordan vil Fredericia Kommune fremadrettet behandle selvmordstruede klienter i Jobcentret?

Læs også:
Leif-sagen: Jobcentret politianmeldt

Leif advarede forgæves Fredericia Kommune om selvmord

Et sidste farvel til Leif

Byrådspolitiker afslører urent trav i kommunal redegørelse!

Blev Leif presset i døden af Fredericia Kommune?