Lotte Attrups fornemmeste opgaver bliver at styrke dialogen mellem kommunen og borgerne. De første to måneder skal Lotte Attrup lære Fredericia Kommune, de godt 4000 kolleger og Byrådet at kende. Derudover skal den nye borgervejleder skabe sig et overblik over de mange opgaver Fredericia Kommune løser for – og i samarbejde med – borgerne.
 


Lotte Attrup er uddannet socialrådgiver, og har en stærk faglig ballast fra kommunalt og amtsligt regi. Hun har blandt andet været ansat som leder af Den Specialiserede Revalideringsindsats i Faaborg-Midtfyn Kommune.Michael Holst, kommunaldirektør, ser et stort potentiale i Borgervejlederen i forhold til at styrke den gode dialog og samarbejdet med borgerne og udtaler:

“Lotte skal, i tæt dialog med sine kolleger, og på baggrund af møder med borgere, bidrage med forslag til forbedringer og nye måder at gøre tingene på, til både kolleger og Byråd”. 


Fra den 1. januar 2015 vil borgerne kunne henvende sig til Lotte Attrup på Fredericia Rådhus.

Blå Bog

Lise Lotte Attrup Rasmussen, født 1964.
1992: Uddannet socialrådgiver fra Den sociale Højskole i Odense. 1992-1994: Socialrådgiver på børneområdet i Odense Kommune. 1994-1996: Socialrådgiver i Beskæftigelsesafdelingen
i Odense Kommune.
1996-2006: Revalideringskonsulent og senere gruppeleder i Fyns Amts Reva-institution.
1.1.2007: Faglig koordinator i Faaborg-Midtfyn Kommunes Specialiserede Revalideringsindsats.
1.4. 2008: Leder af Faaborg-Midtfyn Kommunes Specialiserede Revalideringsindsats.
Gift, mor til tre børn, hvoraf de to er sammenbragte.
Bor i Årslev på Fyn.

(Foto: PR )