Lørdag knækker Fredericia sammen cancer på Rådhuspladsen fra klokken 10:00 og frem til klokken 14:00. Det sker i forbindelse med det store Knæk Cancer-show, der vises på TV 2 lørdag d. 26. oktober.

I sommer fik flere kendte ansigter i Fredericia tildelt ståltråd af Fredericia Shopping til at lave deres ansigt ud af ståltråd. To af dem var Fredericia AVISENs Kulturredaktør, Thomas Lægaard, og Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen.

Det kom der stor morskab ud af på redaktionen. Flere løsninger blev tænkt, og det færdige resultat blev afleveret, og nu kan man altså byde på byens ansigter i en auktion på Rådhuspladsen.

“Vi vidste, at ansigterne skulle gå til Knæk Cancer, og nu har vi så lavet den her dag på Rådhuspladsen, hvor de skal sælges. Mindstebuddet er 100 kroner, og man skal hæve buddet med 100 kroner. Man kan både byde ved at møde op på Rådhuspladsen, eller man kan gøre det ved at skrive en besked på Messenger til Fredericia Shopping,” siger By- og Eventplanlægger i Fredericia Shopping, Karina Wærnskjold-Thiesen, til Fredericia AVISEN, og fortsætter:

“Med Rådhuspladsen har vi at gøre med en plads, hvor vi kan lave noget mere ud af det udover auktionen. Der vil blandt andet være en Gymnastikforening, der laver et arrangement, der vil være minigolf, 123fest kommer med en hoppeborg og der vil være salgsboder. Alt overskuddet kommer til at gå til Knæk Cancer.”

Hvad betyder det for jer, at pengene går til Knæk Cancer?

“Det betyder det samme som for alle andre. Jeg tror, at alle har haft cancer inde på livet på en eller anden måde. Det er en god sag at støtte, og vi glæder os til at knække cancer med Fredericia,” slutter Karina Wærnskjold-Thiesen.

Udover at deltage ved arrangementet på Rådhuspladsen, er det også muligt at støtte Fredericias lokalindsamling til Knæk Cancer på MobilePay-nummeret 19 66 33. Alle pengene fra arrangementet på Rådhuspladsen bliver automatisk overført til Fredericias lokalafdeling for Knæk Cancer.

http://bit.ly/rosalecture