Så er der 10 timer til dette 6. Bike & Run i Fredericia, som de senere år har været det næststørste Bike & Run stafet i Danmark. I år er der endnu større opbakning end sidste år, hvor der var 114 hold tilmeldt. Så det se ud til, at vi kan blive Danmarks største som vi var det i 2014, hvor der er 141 hold tilmeldt eller omkring 700 deltagere.

Det nye Sundhedshus lægger i år rammerne til stafetten. Det betyder at der er flere og bedre toiletforhold og der er som noget nyt, omklædningsfaciliteter.
Når de mange medbragte telte er slået op og duften fra grillpølser lægger sig over pladsen, så stiger stemningen og de glade tilråb fra over 700 deltagere.

Løberne kommer 2 gange forbi stævnepladsen, hvor de løber ind mellem alle teltene. Inden da har de været en tur på Østervold, Østerstrand og Kastellet før de løber i mål, efter 5 km. Det gør hele pladsen meget intens og nærværende. Cyklerne kører ud på deres 13,6 km ad Øster Voldgade. De vender ude på Fjordaleen ved Østerby, og kører næsten samme vej tilbage.

”Sikkerheden skal være i orden, derfor regulerer hjemmeværnet trafikken i begge lyskryds på Treldevej” fortæller løbsansvarlig Ib Østergaard

Trafikken bliver afspærret på Sjællandsgade mellem Øster Voldgade og Dronningensgade og på Dronningensgade mellem Sjællandsgade og Lollandsgade i tidsrummet kl. 17.30 til kl. 21.00