Den 50-årige Karen Marie Madsen kan blandt andet skrive uddannelsesdirektør på UC Syd, EUD-forstander på IBC og uddannelsesleder på Sønderborg Business College på sit CV. Hun er i dag ansat som forstander for True North Efterskolen i Snaptun, hvor hun fortsætter sideløbende med projektet. Nu bliver udfordringen at skabe et flagskib for Fredericia Kommunes satsning på uddannelsesområdet.

”Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe med at lave Bülows Kaserne til et centrum for uddannelser her i Fredericia. Ambitionerne er høje, og jeg glæder mig til at omsætte dem til virkelighed,” siger Karen Marie Madsen.

Siden Fredericia Kommune i efteråret 2014 købte Bülows Kaserne har der været stor interesse for planerne for det kommende uddannelsescampus. Det er en glad borgmester, der kan byde velkommen til den nye projektleder.

”Vi har hentet en virkelig stærk uddannelsesprofil i Karen Marie Madsen, der kan hjælpe os med at løfte vores vision for Bülows kaserne og gøre Fredericia til en stærk uddannelsesby”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Indtil 31. december i år huser den tidligere kaserne ved Østerstrand et asylcenter, men pr. 1. januar 2016 overtager Fredericia Kommune bygningerne.

”Vi får nogle fantastiske rammer midt i Fredericia med udsigt til Lillebælt og masser af historie og sjæl. Samtidig med, at vi får skabt de bedste rammer om uddannelser, skal vi ud og overbevise vidt og bredt om, at vi har en vindende kombination af faciliteter, visioner og erhvervsliv, der gør, at uddannelsesinstitutionerne har lyst til at bo lige netop her”, siger Karen Marie Madsen.

Karen Marie Madsen bliver projektansat til 30.9 2016.