Fredericias naturskønne omgivelser udgør rammerne for ruterne, når ALT for damernes Kvindeløb indtager byen mandag den 19. juni.

Der er frit valg mellem fire distancer: 5, 10 og 15 km løb, eller en 5-walk, hvor du kan sætte tempoet ned. Minimumsalderen for at deltage i løbet er ti år, men derudover er alle aldre velkomne. Sidste år var den ældste deltager 80 år.

Fitness-ekspert Anne Bech står for opvarmningen af piger og kvinder til god musik inden løbet. Du kan også møde Anne til en snak i ALT for damernes telt på løbspladsen, hvor hun giver gode råd om sundhed og træning.

Den særlige stemning
Og ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen kommer naturligvis til Fredericia og tager et 5 km-løb. Og hun glæder sig:

“Det er skønt at mærke sammenholdet kvinderne og pigerne imellem. Stemningen er det bedste ved ALT for damernes Kvindeløb, og jeg glæder mig til endnu engang at møde alle de skønne kvinder, som tropper op med veninder, familie og kollegaer og gør løbet til noget særligt,” siger Tina Nikolaisen

Designer løbe-gear
Når du tilmelder dig en af ruterne, følger en flot løbetrøje fra Costummade med. Du får den udleveret, når du henter din gavetaske på løbspladsen. Tasken har det succesfulde danske brand i øvrigt også designet.

Efter løbet er der hygge på løbspladsen med masser af boder og aktiviteter – og lækker mad fra Lagkagehuset.

Red Barnet
ALT for damernes Kvindeløb samarbejder igen i år med Red Barnet, som på pladsen fortæller om arbejdet med landsindsamlingen – og måske inspirerer løberne til selv at blive en del af det gode formål. Til ære for Red Barnet, har Custommade og ALT for damerne lavet en støtte t-shirt, som kan købes i ALT for damernes telt. For hver solgt t-shirt går 100 kr. direkte til Red Barnet.

Du kan melde dig til her http://event.altfordamerne.dk/kvindelob/

ALT for damerne er en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont, som bl.a. står bag Egmont Publishing, der udgiver magasiner i 30 lande, Nordisk Film, Lindhardt og Ringhof og TV 2 i Norge. Egmont er en erhvervsdrivende fond, der hvert år omsætter for godt 11 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med knap 100 mio. kr.