Susse Wold er et levende stykke Danmarks historie, der med sin lange skuespillekarriere har oplevet lidt af hvert. Når hun gæster Fuglsangcentret med foredraget ”Fremkaldt”, vil hun netop fortælle om, hvordan hun har brugt de mange forskellige oplevelser til at komme videre i sin tilværelse.

Susse Wold vil også fortælle om sit liv – i lyst og nød, hendes barndom, voksenliv og kærlighed, og samtidig kan du opleve en Susse, der ærligt vil fortælle om de vanskelige, men også gode ting, hun er stødt på i livet.

Om titlen “Fremkaldt” siger hun selv:

– Jeg har valgt at kalde foredraget Fremkaldt, fordi det har flere betydninger. En skuespiller bliver fremkaldt, når en forestilling på teatret er forbi. På samme måde har jeg brugt mit liv til at blive fremkaldt som mig selv. At fremkalde sig selv, at kunne mærke sig selv, med alle de farver og nuancer et menneske besidder, må være den største lykke, man kan opleve før sidste tæppefald. Og jeg tror, det er godt at kunne sige goddag til sig selv, før man siger farvel.

Kom og få en god og meningsfyldt eftermiddag med Susse Wold søndag d. 9. november kl. 14.00. Der serveres også et eventyrligt kaffe og kagebord.

Billetterne koster 298,00 inkl. kagebord, og købes ved Fuglsangcentret på 76202100.

(Foto: PR )