Forsvarsspilleren Benjamin Hansens fremragende form har sikret ham en kontrakt med Superliga-klubben FC Nordsjælland.

FC Fredericia og FC Nordsjælland er nemlig blevet enige om at sende Benjamin Hansen over på den anden side af Storebæltsbroen på en permanent aftale.

– Vi har solgt Benjamin Hansen til FC Nordsjælland. Vi er selvfølgelig glade på hans vegne, og glade for at han kan tage skridt op til Superligaens nuværende førerhold, siger direktør i FC Fredericia Stig Pedersen.

– Benjamin har udviklet sig hurtigt. Han kom sidste sommer og spillede sig med det samme ind som en fast del af startopstillingen. Han har gjort det godt, og det er der andre, der har fået øje på, fortsætter Stig Pedersen.

Den defensive spiller har været en vigtig brik på Fredericias hold, hvor han har holdt et højt niveau over flere kampe. Det er derfor også en mand, man helst ikke ville af med.

– Vi havde gerne beholdt Benjamin, men salg og køb af spillere er også en del af gamet. Han har været vigtig for os, og det er fuldt fortjent, at han skifter til et højere niveau. Vi ønsker ham held og lykke med sit skifte, siger Stig Pedersen.

Samtidig melder direktøren også ud, at FC Fredericia i øjeblikket er på udkig efter en ny forsvarsspiller.

Attraktivt setup

Stig Pedersen glæder sig over, at klubben kan fortsætte med at udvikle spillere, der vækker interesse hos Superliga-klubberne.

– Salget viser en del af det niveau, der i truppen, og det er selvfølgelig en tilfredsstillelse for klubben, da det viser, at vi har et attraktivt setup her i Fredericia, fortæller Stig Pedersen.

– Vi er tilfreds med udviklingsmodellen. Vi henter unge spillere ind, og de bliver hurtigt interessante for Superliga-klubber, afslutter Stig Pedersen.

Udover Benjamin Hansen er Thomas Mikkelsen og Mathias Hebo Rasmussen også røget til Superligaen, mens Frans Dhia Putros skifter til Superligaen ved årsskiftet.