Lørdag den 2. november inviterer Fredericia Jazzklub til frokostjazz i Tøjhuset fra kl. 12, hvor klubben kan præsentere et stærkt, rytmisk genhør i form af Finn Burich International New Orleans Jazzband og Don Vappie. Det internationale er der bestemt ingen tvivl om.

Fra Tyskland kommer Thomas l’Etienne på klarinet og tenorsax samt fra USA Dan Vappie på banjo og sang. Fra Holland Harry Kanters og fra Tyskland Thomas Altman på trommer. Det er svært at fremhæve den enkelte, men når Don Vappie griber sin banjo og bryder ud i sang, har han publikums fulde bevågenhed. Der er ikke hørt en bedre banjo i Fredericia Jazzklub, siden Dan Vappie var her sidst. Han anses med rette for at være den førende og mest originale banjospiller i New Orleans.

Det er i øvrigt 10. gang siden 1999, at Finn Burich præsenterer sangeren og banjospilleren Don Vappie på turné i Danmark i perioden fra den 24. oktober – den 3. november 2019.

Don Vappie

Publikum kan glæde sig til at høre numre af bl.a. Jelly Roll Morten, Kid Ory, Fats Waller, Sidney Bechet og enkelte af Don Vappies egne kompositioner. Han vil sikkert også fortælle om livet i New Orleans.

Besætninger består af:

Don Vappie, USA – banjo, guitar og sang.

Thomas l’Etienne, Tyskland – clarinet og tenorsax.

Finn Burich, Danmark – trækbasun.

Harry Kanters, Holland – piano.

Thomas Altmann, Tyskland – trommer.

Torben Bøtker Bjørnskov, Danmark – bas.

Entré 70 kr. / 100 kr. (medlemmer / ikke medlemmer). Og som altid velskænket fadøl m.m. og velsmurte håndmadder.

Skriv en kommentar