Hvis du ser en specialfremstillet Kia Picanto i Fredericia med en overdimensioneret svensknøgle på taget, så fat telefonen, tag et billede af bilen, og den kan ende med at blive din. Bilen er at finde i Fredericia onsdag, torsdag og fredag i denne uge, og fotojagten er en del af Super Dæk Services vision om at udbrede kendskabet til deres autoværksted.

”Alle skal vide, at vi har et super godt værksted”

Fotokonkurrencen finder sted i 42 byer frem til d. 24. november, fordi Super Dæk Service ønsker at udbrede kendskabet yderligere omkring deres autoværksted.

– På grund af vores navn kender rigtigt mange os bedst som et dækværksted og ikke som et autoværksted. Det vil vi gerne lave om på, og det kommer ikke af sig selv. Derfor rejser vi rundt i to måneder med budskabet i mange af de byer, hvor vi også har vores værksted liggende, siger marketingdirektør Jesper Sørensen.

Spot bilen i Fredericia

Super Dæk Service er med sine 62 afdelinger en fast bestanddel af mange danske lokalsamfund – ikke mindst i Fredericia. Her er det afdelingsleder Mads Bryde, der har fornøjelsen af at være chauffør i Super Værksteds-bilen.

– Det bliver helt sikkert ikke som de fleste af mine arbejdsdage. Jeg glæder mig til at komme ud og møde mine medborgere i Fredericia og ikke mindst se folks reaktion på bilen. Det er ikke hver dag, man ser en bil med en tre meter lang svensknøgle monteret på taget, siger afdelingsleder i Fredericia Mads Bryde, der også er ansvarlig for at give stafetten videre til Kolding efter sidste tur fredag eftermiddag.

Når du har fanget bilen på et foto, deltager du i konkurrencen ved at sende billedet på en mms til 1272 med teksten SUPERBIL. Du kan også deltage via Super Dæk Services Facebookside, hvor du også kan se billeder fra Super Værksteds-bilens tur rundt i hele landet. Bilen tager sin sidste tur d. 24. november i Frederikssund, hvorefter en heldig fotograf bliver Kia Picanto’ens nye ejermand.

(Foto: PR )