FC Fredericia har lejet den 26-årige angriber Brent McGrath i Esbjerg fB. Aftalen gælder for resten af sæsonen.

Brent McGrath er efter en enkelt sæson i Esbjerg fB tilbage hos FC Fredericia. Den 26-årige australier skifter således på en lejeaftale, der gælder for resten af den igangværende sæson.

– Vi er rigtig glade for, at det har kunnet lade sig gøre. Det har været vores førsteprioritet at få det på plads. Vi har forhandlet med Esbjerg i lang tid, og de har til sidst accepteret vores bud, siger direktør Stig Pedersen.

Brent McGrath tiltræder med øjeblikkelig virkning og vil være i spil til søndagens kamp mod FC Roskilde.

FC Fredericia hentede i sommeren 2015 Brent McGrath i den thailandske liga, og australieren spillede i den efterfølgende sæson 30 1. divisionskampe med 15 mål til følge.

– Brent havde en fantastisk tid, mens han var her. Han har nogle store kompetencer på fodboldbanen, men har også en enorm betydning uden for banen. Han var meget vellidt, da han sidst var her.

– Det har været et stort ønske for både sponsorer og fans at få Brent tilbage, så det er selvfølgelig særdeles tilfredsstillende at være i stand til nu at kunne få det ønske til at gå i opfyldelse, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia spiller søndag klokken 14.30 mod FC Roskilde, og her er der altså igen mulighed for at se Brent McGrath i aktion i den røde trøje.