Efter en tid, hvor HK Ultras ikke har kunnet følge FHK på tæt hold, blev der fredag eftermiddag sagt god sommer. Det skete ved et arrangement ude foran thansen ARENA, hvor der blev hygget med pølsevogn, sodavand, cocio og øl.

HK Ultras’ næstformand, Per Fuglsang, havde vundet “Pølsekutteren” til at komme og servere til en lejlighed, og det valgte han skulle ske i forbindelse med et arrangement i fanklubben, og præmien blev fredag brugt. Det skete i kølvandet på en sæson, hvor der har været restriktioner hele vejen igennem. Til at starte med i sæsonen måtte der kun opholde sig maksimalt 500 personer i hallen, og det gjorde at der var en væsentlig kapacitetsnedsættelse, og samtidig var fanklubben underlagt afstandskrav og at de ikke måtte stå op under kampene. Derudover måtte der ikke være udebanefans i hallen.

Initiativtager Per Fuglsang.

I midten af december trådte nye restriktioner i kraft, der gjorde, at der slet ikke måtte være nogen tilskuere overhovedet, og derfor var gensynsglæden stor, da 55 fra Ultras og omkring 35 fra FHK’s spillertrup + administration var troppet op på det lille parkeringsareal tæt på FHK’s klublokale. Mødetidspunktet var sat til at være klokken 16:00, men allerede fra klokken 15:40 indfandt folk sig, og hurtigt gik snakken blandt spillere og fans. 

Efter lidt tid tog først HK Ultras’ formand, Anders Holm, ordet, og fortalte om, at det havde været en mærkelig sæson, men at han ser frem til, at man formentlig i den kommende sæson igen kan få gang i det, som fansene især efterspørger i form af busture til udekampene. Samtidig lempes restriktionerne og bliver helt fjernet, når HTH Ligaen starter igen i starten af september, og det betyder, at der til den tid ikke skal fremvises coronapas til sportsbegivenheder med den seneste udmeldte restriktioner.

Fansene og spillerne fik sagt god sommer til hinanden. Samtidig blev der også sagt farvel og tak til flere af FHK-spillerne, der stopper i klubben.

Direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen, konstaterede, at det var været beklageligt, at klubben ikke har kunnet tilbyde fansene de forhold, som de plejer i den afsluttede sæson, men han kunne tilfredsstillende meddele, at sæsonkorttallet til fanafsnittet til næste sæson ikke er faldet på trods af, at man ikke har fået fuld valuta for pengene i den forgange sæson. Samtidig kunne Thomas Renneberg-Larsen løfte sløret for, at der er gang i nye tiltag til klubbens indløb, som betyder, at der kan komme lys i loftet.

Snakken og historierne blandt spillere og fans fortsatte i den efterfølgende times tid, hvorefter Pølsekutteren sagde tak for i dag, og det samme gjaldt de fremmødte, der ønskede hinanden en god sommer og på gensyn, når håndboldsæsonen kastes igang med en pokalkamp, der formentlig spilles i slutningen af august.

Skriv en kommentar