For Erritsøs bedste rugbyhold starter DM-slutspillet, SUPER 4, på søndag. Det sker med en hjemmekamp mod de forsvarende danske mestre fra Aarhus RK.

Ingen hold i SUPER 4 tager points med over fra forårets grundspil i henholdsvis 1. division øst og vest. Så RK Speed, Frederiksberg RK, Aarhus RK og Erritsø starter alle DM-slutspillet med hver 0 point.
Hver klub møder hinanden én gang, ude og hjemme, og spiller derved seks styk SUPER 4 kampe. De danske rugbymestre 2017 findes sandsynligvis først i sidste spillerunde den 4. november.

Det er Erritsøs ambition, for første gang i klubbens 33-årige historie, at erobre en DM-medalje på seniorniveau.
Spillende træner, Jan ”Bubsi” Nielsen, døjer – som flere andre i truppen – med en skade. Han siger før søndagens premiere i SUPER 4 slutspillet:

– ”Det bliver en meget vigtig kamp for vores muligheder for at komme på podiet, når sæsonen er slut. Vi vil til hver kamp være underdogs, og er nok spået at slutte sidst. Vi vil prøve at se, om vi kan skrive dén historie om. Vi skal være tålmodige, prøve at trække tempoet ud af kampen, og udnytte de muligheder, vi får mod Aarhus”.
Thor Steendahl, 24-årig viceanfører på Erritsøs hold, er enig:
– ”Det bliver en vigtig kamp, hvor vi kan få en god start på efteråret. Kan vi hente 4 points mod Aarhus, står vi rigtig stærkt inden resten af SUPER 4 kampene.”

I dansk rugby gives 4 points for en sejr. Bliver sejren stor nok, tildeles et hold 5 points i tabellen.
SUPER 4 opgøret Erritsø GIF – Aarhus RK spilles på den normale hjemmebane på Krogsagervej 46 ved Erritsø Idrætscenter, og foregår på søndag den 27. august, med opspark kl. 14.00.