I starten af september slog EA Værktøj dørene op til en spritny forretning på Vestre Ringvej 4 i Fredericia. I går var det så tid til at fejre den nye store forretning med pølser, fadøl og vand. Det benyttede mange kunder sig af.

Onsdag var der hundredevis af kunder forbi Vestre Ringvej 4 i Fredericia. EA Værktøj havde inviteret vender af huset og alle besøgende på dagen på håndværkernes foretrukne Michelin-ret: Hotdogen.

Lige fra morgenstuden blev personalet nærmest overrumplet af nysgerrige og glade besøgende. Det stod hurtigt klart, at det ville blive en dag med run på. EA Værktøj har fået meget mere plads, hvilket gjorde, at der var meget mere at se på, hvilket betød, at dagens kunder blev lidt længere end normalt. Hele 24 leverandører var med til at gøre dagen uforglemmelig.

En af årsagerne til at kunderne bliver lidt længere, kan blandt andet den bedre parkering, det fortalte EA Værktøjs direktør blandt andet, da vi interviewede ham – se filmen nedenfor.

“Vi åbnede 6.30,” sagde Michael Damgaard, og fortsatte: Vi har fjernet vores egne biler, samt leverandørbiler, men vi har et haft overvældende ryk-ind siden otte-tiden. Mindst 2-300 har været igennem allerede her til middag”

“Vi har haft besøg af mange af vores trofaste kunder, og vi er simpelthen så glade for, at vi kan vise dem de nye rammer frem,” supplerede Heine Andersen fra EA Værktøj.

https://kanalbyen.dk/

Skriv en kommentar