Mange hunde i Danmark lever et vaskeægte luksus-hundeliv med mad i skålen hver dag, en blød seng samt en kærlig familie, der er villig til at gøre hvad som helst for deres firbenede ven. Men ikke alle hunde er så heldige rundt omkring i verden. Derfor inviterer Maxi Zoo Fredericia nu til en donationsdag søndag den 31. august fra kl. 9 til 15, hvor du kan donere din hunds gamle liner, halsbånd, seler, dækkener, legetøj samt overskydende foder og godbidder, som vil gøre en stor forskel for gadehundene i Polen.

Stor forskel for lille indsats

På donationsdagen kan du fra kl. 13 til 15 møde Jette Damgaard fra gadehunde.dk, der kommer og fortæller om organisationens arbejde og tager imod donationerne til de polske gadehunde. Er du nysgerrig efter at høre om, hvordan du kan gøre en forskel for de hjemløse hunde? Eller måske selv adoptere en til familien? Så kom endelig forbi og spørg Jette Damgaard på donationsdagen, hvor der vil være kaffe og sodavand til alle som tak for den lille indsats, der vil gøre en stor forskel for de polske gadehunde.

Donationsdagen afholdes søndag den 31. august fra kl. 9 til 16 i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131, 7000 Fredericia. Jette Damgaard fra gadehunde.dk besøger butikken fra kl. 13 til 15.

(Foto: PR )