Louis Nielsen i Fredericia går netop nu på jagt efter den danske brille-sværvægtsmester 2014. I hele uge 46 og 47 er alle – unge som ældre – velkommen til at komme ind i butikken i Gothersgade 3 og smide deres briller på vægten i jagten på DM-guldet.

– I Louis Nielsen kan vi godt lide at lave lidt sjov sammen med kunderne, og det er naturligvis med et glimt i øjet, at vi arrangerer det første DM i tunge briller, siger chefoptiker Michael Biegala og fortsætter:

– Vi vil gerne hjælpe danskerne af med de gamle, tunge og ukomfortable modeller fra en svunden tid til fordel for en nyere, smartere og frem for alt lettere og mere bekvem brille, der er fremstillet med den nyeste brilleteknologi.

I hele uge 46 og 47 er det muligt komme ind til Louis Nielsen og få sin brille vejet og blive registreret som DM-deltager.

Den deltager, der i konkurrenceperioden smider den tungeste brille på vægten i butikken, vinder et par nye designerbriller fra Louis Nielsens Nordisk Design kollektion, inklusiv ekstra tynde og lette enkeltstyrkeglas.

Vinderen går desuden videre til den landsdækkende finale, hvor Danmarksmesteren naturligvis er den dansker, der i konkurrenceperioden har smidt det tungeste par briller på vægten i en af Louis Nielsens 74 butikker.

Danmarksmesteren 2014 får vinderbrillens vægt i 14 karat guld

– Vi håber naturligvis, at rigtig mange har lyst til at kigge ind for at være med på spøgen, og det ville jo være en udsøgt fornøjelse, hvis vi ender med at finde den første danske brille-sværvægtsmester her hos os, siger Michael Biegala med et smil.

Den lokale mester bliver kontaktet direkte af butikken, ligesom Danmarksmesteren 2014 bliver kontaktet direkte af Louis Nielsen. Kun normale, serieproducerede briller kan indgå i konkurrencen. Louis Nielsen forbeholder sig retten til at afvise briller, der er modificeret eller ændret med det formål at øge vægten.

(Foto: PR )