Pernille Schnoor, tidligere medlem af Folketinget, er pr. 1/7-2021 ansat som udviklingschef i foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark. Her skal hun arbejde med videndeling og projektudvikling på tværs af hele organisationen.

– Trivsel har været omdrejningspunktet for mit politiske arbejde og i mit civile arbejdsliv i mange år. Jeg glæder mig derfor selv sagt virkelig meget til at blive en del af en organisation, som er blandt de dygtigste til at skabe gode liv og trivsel for en masse mennesker – særligt unge, siger Pernille Schnoor.

Pernille Schnoor er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet og har en Ph.D. fra CBS. Hun var formand for Børne- og skoleudvalget i Hørsholm Kommune fra 2010 til 2015 og medlem af Folketinget fra 2015 til 2019, hvor hun for Alternativet bl.a. var ordfører for sundhed, psykiatri, ældre og erhvervsuddannelser. Hun har tidligere undervist erhvervsskoleelever som gymnasielærer på NEXT og været adjunkt på CBS. Siden 2019 har hun været formand for TALK – tænketanken for trivsel, som hun stiftede i juni 2019.

– Vi er meget glade for at få en så kompetent person som Pernille ombord, som kan bidrage med mange perspektiver og erfaringer, som vi kan drage nytte af. Vi skal i Det Sociale Netværk blive endnu bedre til at udnytte vores erfaringer og viden fra både afsluttede og igangværende initiativer på tværs af hele organisationen. Vi har siden 2009 udviklet mange unikke civilsamfundsinitiativer, men det er altid en udfordring at udnytte og dele den allerede opsamlede viden. Det arbejde skal Pernille nu stå i spidsen for sammen med vores dygtige team, siger Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark

Skriv en kommentar