Politiet er nu kommet med nye oplysninger i sagen, hvor to 20-årige mænd blev overfaldet på en sti ved Egeskovvej søndag morgen ved 05-tiden.

Det viser sig nu, at de to 20-årige mænd, der blev slået ned og berøvet af tre personer på en sti ved Egeskovvej søndag morgen, muligvis slet ikke var dem, som gerningsmændene var ude efter.

– Midt under overfaldet af de to 20-årige mænd siger en af gerningsmændene: Det er ikke dem! Derfor tror vi, at de har taget fejl og overfaldet de forkerte personer, udtaler politikommissær Henrik Nørgaard Petersen fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

De to 20-årige har forklaret til politiet, at de tre gerningsmænd har fulgte efter dem fra Landsoldaten og frem til stien på Egeskovvej, hvor de blev overfaldet. Derfor søger politiet vidner, der har set de tre overfaldsmænd i bylivet eller i gadebilledet i Fredericia søndag morgen.

– Vi er sikker på, at de tre mænd har haft en eller anden form for kontrovers i nattelivet, som skulle betales tilbage. Derfor vil vi gerne høre fra vidner, der måske har set tre mænd i nattelivet, som svarer til beskrivelsen af de tre gerningsmænd. De to 20-årige har også forklaret, at der var en hundelufter i området, hvor de blev overfaldet. Ham vil vi også meget gerne snakke med, slutter politikommissær Henrik Nørgaard Petersen.

Den mest aktive ved overfaldet beskrives som:

Dansk, ca, 20 år, 180 cm høj, alm. af bygning, kronraget, store overarme. Han var iført en sort t-shirt.

De to andre gerningsmænd, har politiet kun en beskrivelse af den ene, som svarer til samme signalement af overstående gerningsmand – undtaget, at han ikke har store overrarme.

Du kan kontakte lokalpolitiet i Fredericia på tlf. 1-1-4.

(Arkivfoto)