FC Fredericia mødte søndag eftermiddag hvepsene fra Brønshøj Boldklub. Det blev aldrig den helt store kamp. Hvepsene stak et par gange. Køhler måtte have stoplen til hjælp i starten af kampen, som FC ellers havde domineret. Ellers havde Brønshøj deres største mulighed i det 59. min. på en tværaflevering, men ingen var med fremme. Og i slutminutterne var det også tæt på for Brønshøj.

Ellers var det FC, der havde momentum det meste af tiden. Mange gode chancer, men desværre manglede der koncentration i de afgørende øjeblikke. Kronborg kreerede mulighederne og Hostrup viste gode takter. Han blev dog passet godt op af Brønshøj forsvaret.

Bortset fra hvepsenes store mulighed til sidst, var det klart FC der skabte chancerne, specielt havde Hostrup en kæmpechance i det 50. min. , men desværre manglede teknikken, så keeperen tog sig kærligt af bolden.

Nicolai Wael, FC´s træner, var vist ikke helt tilfreds med sit holds præstation i denne kamp, som altså sluttede 0 – 0!

Der blev uddelt 2 `ostemadder´ i kampen. Begge til Brønshøjspillere, for at forsinke spillet. Det skete i 1. halvleg.

Brønshøj foretog 2 udskiftninger og, for Fredericias vedkommende, blev Perch og Knudstrup skiftet ud til fordel for Eriksen og Geertsen. Desuden kom Billund på banen i det 80. min. for Anders Hostrup.

FC Fredericia ligger nu nummer 7 i NordicBet Ligaen med 13 point. Brønshøj er stadig sidst, nu med 5 point.