Sara Haupt er datter til Carsten Haupt, der driver CH Byg, og nu har den 29-årig datter valgt at tage springet og blive selvstændig ligesom hendes far.

Lyder efternavnet Haupt bekendt, så er det med god grund. Carsten Haupt har i over 21 år været selvstændig med tømrer og entreprenørvirksomheden CH Byg, som han har haft i over 21 år. Dermed er Sara vokset op med, at hendes far har drevet virksomhed.

– Siden jeg har været helt lille har jeg set, at min far har drevet virksomhed og arbejdet mange timer for at få den op at køre og få den til at vokse. Det er jeg blevet inspireret af, siger Sara.

Sara fortæller, at hun har et meget tæt forhold til sin far, Carsten. Nu vælger hun så at gå helt i fodsporene på ham og bliver selvstændig med virksomheden Haupt’s Car Care, som tilbyder rengøring, klargøring, polering og aftagning af reklamer på biler, og der er en særlig grund til det valg, afslører Sara.

– Jeg har i flere år gerne ville være selvstændig, men det er først nu, at tidspunktet er det rette og derfor har jeg slået til. Der er naturligvis flere ting i det med at blive selvstændig, men jeg har lært hjemmefra, at man må sætte det lange ben først det andet og smøge ærmerne op. Så jeg tror og håber, at jeg på sigt kan få succes og få etableret et godt netværk, siger Sara og kommer ind på, hvorfor det er blevet til Haupt’s Car Care:

– Jeg har altid elsket biler, og har nok det man vil kalde rengøringsvanvid, så det er der, at min idé kom fra. Jeg har også andre iværksætterdrømme, men vi tager én ting af gangen og så må vi se, hvad fremtiden bringer, slutter Sara Haupt.

Man kan finde Haupt’s Car Care på Facebook, hvor man kan booke tider.

Skriv en kommentar