Efter 2.single blev bandet Suits Blvd kontaktet med henblik på Europæisk Tourné og er med deres 3.single ”Valentine” landet i hænderne hos MTV.com, hvor bandets seneste musikvideo er i rotation blandt de helt store navne og har samtidig fået egen bandside, hvor du kan følge bandets udgivelser, video’er, tour mm.

Suits Boulevard’s 2 sidede koncept har også fanget interessen af Canadiske IND Music, som nu varetager bandets internationale publishing rettigheder. Dvs. bandet fremadrettet har muligheden for at få deres musik i film, serier, reklamer m.fl. på global plan.

”For 20år siden var bl.a. Nirvana, Rage Against The Machine, GunsN’Roses samt andre store bands med til at ligge vores musikalske fundament i takt med vi fra barnsben var klistret opaf TV’et, tunet ind på MTV. At være i rotation blandt de bedste er ikke kun et preveligium, men følger også med et kæmpe ansvar om at præstere. Derfor arbejder vi benhårdt på at indspille vores første album, lave musikvideoer og spille live og kan kun takke vores fans, venner og familie for at hjælpe”. Fortæller Armin Kavousi, som er forsanger i bandet.

Suits Boulevard spiller ”2-sidet” alternativt rock, hvor den ene side appelerer til et stort mainstream publikum og den anden side provokerer, sætter spørgsmål ved politik, religion, kultur og følelser.

Valentine blev udgivet d.01.07.2014 og bandet annoncerer allerede ny single, One Wish” i efteråret.

Fakta:
Bandet Suits Blvd er dannet af Armin Kavousi (Vokal), Peter Scherfig (Guitar), Mads Albertsen (Guitar/Bas), Mads Lindum (Trommer) i december 2013

Bandet har på 9 måneder over 8000 følgere på de sociale medier.

(Foto: PR )